2000 PROGRAMACIÓ

 Exposicions

PAUPER, escultures de Josep Rial i Ricart

De l’1 d’abril al 21 de maig de 2000
Reflexió escultòrica al voltant del tema de la pobresa.

Deambulatoris de Fernando Prats

Del 8 de juny al 3 de setembre de 2000
Intervenció artística a la catedral de Vic.

MEV VIRTUAL, Un recorregut virtual pel nou Museu Episcopal de Vic

Del 30 de setembre al 12 de novembre de 2000

Simulació per ordinador que permetia visitar de manera virtual l’interior d’algunes de les sales del nou Museu Episcopal de Vic.

 Activitats complementàries

Col·laboració en la organització de l’acte d’homenatge a Antoni Pladevall i en l’edició del llibre La història arrelada al territori. Homenatge a Antoni Pladevall i Font, coordinat per Carme Cara. En col·laboració amb el Patronat d’Estudis Osonencs i el Centre d’Estudis Socials d’Osona. (10 de juny)

 

Actes en el marc de l’exposició “Deambulatoris” de Fernando Prats:

Conferència inaugural a la Sala de Sínodes del Palau Episcopal: “Art contemporani en espai religiós” pronunciada pel Dr. Friedhelm Mennekes. (8 de juny)

Taula Rodona a la sala d’actes del Palau Bojons: “Àmbit religiós i art contemporani” amb les intervencions de Glòria Picazo, Arnau Puig i Ignasi Roviró. Moderada per Jordi Vilarrodà (El 9 Nou). (28 de juny)

Presentació del llibre-catàleg de l’exposició “Deambulatoris”. Editat de forma conjunta per Editorial DIAC i Edicions Polígrafa. Recull l’obra de Fernando Prats i els comentaris de Friedhelm Mennekes, Pilar Parcerisas i Joan Torra. Les fotografies són de Roco Ricci i Luis Prato. (18 de juliol)

Participació en el Simposi Euro Ecumènic sobre les perspectives de l’art cristià i les activitats artístiques en el centre i l’església “El Salvador” amb una ponència de Josep M. Riba, director de L’albergueria. (València – 10, 11 i 12 de novembre de 2000)